KOREA

New Kids On The Block - Wasted On You

?

이전 문서

다음 문서

+ - Viewer Up Down Comment Print Files
?

이전 문서

다음 문서

+ - Viewer Up Down Comment Print Files
GGGHaaa

I could leave you right now

지금 당장 너랑 떠날 수 있어

Pick up the phone and say we're through

폰을 들었고 우리는 끝났다고 해

Even though we both know
 우리는 잘 알잖아요
I'll come right back to you
바로 다시 올거에요
It's a fact I need you
내가 당신이 필요한 건 사실이에요
You're the oxygen I breathe
당신은 산소고 나는 숨을 쉬어요
You're running through my veins, under my skin
내 피부 아래 당신은 정맥을 통해 달리고 있다.
You're no good for me
당신은 나한테 과분하지 않아

[Bridge:]
I know I gotta give you up
내가 포기하는거 알아
But I just can't let you go
그러나 널 놓아줄 수 없어
Save my love for another
다른 나의 사랑을 위해 지켜주세요
Cause it's wasted on you
왜냐하면 당신은 헛된 것이였어요

[Chorus:]
And even though you drown me
그리고 당신이 나를 빠뜨릴거야
I keep holding on to you
나는 당신을 의지하고 있어
I can't let you go
나는 당신을 놓칠 수 없어
My love's wasted on you
내 사랑을 너한테 소비하고 있어
And even though I'm no fool
심지어 나는 바보가 아니야
I know I'm just passing through
난 알고 있어 단지 지나가고 있다는 걸
But now I know,
하지만 지금 난 알아
내 사랑은 너에게 소비하고 있어

If only I could hate you
만약에 널 싫어할 것이라면
I mean I try but I just can't
다시 말하자면 나는 시도하고있지만 그렇게 할 수 없어
Or maybe I could find you
아마도 나는 너를 찾아낼거야
In the arms of another man
품 안에 다른 남자가 있어
Even though we both know
비록 우리는 서로 잘 알잖아요
It's the beginning to our end
우리의 목적은 시작하는 거죠
I'm running out of excuses
나는 변명이 없어요
Lying to myself, keep thinking you can change
거짓말하면 당신은 바꿀 수 있다고 생각해요

[Bridge:]
I know I gotta give you up
내가 포기하는 걸 당신은 알고 있는 걸
But I just can't let you go
하지만 나는 당신을 놓아줄 수 없어
Save my love for another
다른 나의 사랑을 위해 지켜주세요
Cause it's wasted on you
왜냐하면 당신은 헛된 것이였어요

[Chorus:]
And even though you drown me
심지어 당신은 나를 빠뜨리죠
I keep holding on to you
나는 당신을 의지하고 있어요
I can't let you go
나는 당신을 놓칠 수 없어요
나의 사랑은 당신에게 소비하고 있어요
And even though I'm no fool
심지어 나는 바보가 아니에요
I know I'm just passing through
난 알아요 난 단지 지나치고 있다는 걸
But now I know,
하지만 지금 난 알아요
나의 사랑은 당신에게 소비하고 있어요

I'm not thinking of you
나는 당신을 생각하지 않을거에요
I'm not broken in two
나는 둘로 부서지지 않을거에요
I'm not looking back
난 뒤돌아보지 않을거에요
나의사랑은 당신에게 소비되고 있어요
난 둘로 부서지지 않을거에요
뒤돌아보지 않을거에요
나의 사랑은 당신에게 소비되고 있죠
나는 둘로 부서지지 않을거에요
나는 뒤돌아보지 않을거에요
나의 사랑은 당신에게 소비하고 있죠
It's all wasted, all wasted,
이건 전부 헛된것이였어 전부 헛된겄이였어
It's all wasted, all wasted, oho, oho
이것은 전부 헛된거였어 헛된것이라고 오 오
It's all wasted on you.
당신은 모두 헛된 것이였어

짝사랑에 대한 아픔
지금까지 해왔던 행동들이 후회된다.
사랑의 고통 ! 굉장히 아프다 !

노래가 약간 한국 정서에 맞는 곡이라고 생각합니다!
그리고 공감하면 굉장히 아름다운 곡입니다.

Designed by hikaru100

나눔글꼴 설치 안내

이 PC에는 나눔글꼴이 설치되어 있지 않습니다.

이 사이트를 나눔글꼴로 보기 위해서는
나눔글꼴을 설치해야 합니다.

설치 취소

SketchBook5,스케치북5

본커뮤니티는 재외한국인커뮤니티이며 게재된 게시물은 인터넷 검색을 통해서 얻은 동영상 웹툰등 링크만을 제공하고만있슴 알립니다.
We are not responsible for any content linked to or referred to from this website or other linked sites
We do not store any music, video, webtoon,mutimedia files on this website. Also, we are not responsible for copyright,
legality, accuracy, compliance, or any other aspects of linked content from other website